Kriya Yoga Retreat

Kriya Yoga RetreatKriya Yoga Retreat er en proces, hvor vi nærmer os tilstanden af at fuldt bevidst kunne hvile i os selv i samklang med alt omkring os. Det er Kriya Yogaens gave.

Kriya Yogaen har sine rødder langt tilbage i tiden. Under sin udforskning af glemte tantriske teknikker opdagede Swami Satyananda Kriya Yogaen, og han tilpassede den til vor tid. I dag består den af et dynamisk forløb af mindst 20 kriyas som renser og forfiner krop og sind. Energikanaler åbnes, og bevidstheden vågner.

Kriya Yoga bliver ifølge traditionen givet videre for at frembringe en dybtgående transformation af forøget energi, kreativitet og bevidsthed. Derfor strækker Kriya Yoga Retreatet sig over fire uger og indeholder en tavshedsperiode på 21 dage. Kriya Yogaen kompletteres bl.a. med yoga asanas, pranayamas, tarmskylning, Indre Stilhed, spejlmeditation og yantras såvel som kirtan, hvirveldans og svedehytte.

For att virkelig kunne fordybe dig og få mest muligt ud af din retreat, må du lade mobil, laptop, Ipod etc blive hjemme. Har du mobilen med dig, beder vi dig om at opbevare den hos os under dit ophold her.

For at lære Kriya Yoga skal du først have gennemført mindst et 10-dages Yoga & Meditation Retreat.

“Kriya Yoga retreatet gav mig en unik mulighed for at komme i kontakt med en dimension i mit væsen, jeg ikke tror er muligt under normale omstændigheder. Kriya Yogaen, der påvirker prana, chakraer, bevidsthed mv. er noget af det dybeste jeg har mødt, af alle de steder jeg har dyrket yoga og meditation. Til tider var retreatet krævende, både mentalt og fysisk. Samtidig var tiden i den smukke natur, uden mobil og uden kontakt til omverdenen, et fantastisk afbræk fra hverdagen, som muliggjorde en dyb indre hvile og ro. Jeg er utrolig taknemmelig til Hari Prem og Bjørn, for den mangeårige grundige erfaring de deler, og fordi de muliggør den proces jeg gennemlevede på Kriya Yoga retreatet. Det er unikt og meget mere end bare et kursus eller retreat.” (Claus)

Lærere: Hari Prem og Björn samt Luisa Blumenthal.

Kursusgebyr: 16.500 sv.kr., heraf tilmeldingsgebyr 2.000 sv.kr.

“Spirituality is not to be found in the sky, but by participating in human life with full awareness.” (Swami Satyananda)

Tilmelding til Kriya Yoga Retreatet »

Datum: 2018-07-15 - 2018-08-11

Kurser og retreats i Yoga & Meditation

Ananda Mandala, usædvanligt smukt beliggende ved sø og skov, er en naturens perle. Det gør det sammen med yogaen og meditationen til en dybt berørende oplevelse at være på retreat, […]

Ananda Mandala Kursuscenter

Ananda betyder glæde eller lyksalighed, som ifølge yoga er vores oprindelige, naturlige tilstand. Mandala betyder et diagram eller en plads. Vores ønske er, at du her på Ananda Mandala Kursuscenter […]

Yogalæreruddannelse

“Først lærer du yoga, siden underviser du i yoga, så lever du yoga” (Swami Satyananda) Målet med denne yogalæreruddannelse er personlig udvikling gennem en dybtgående og omfattende vejledning i yoga […]

Svenska English Deutsch Dansk