Udlejning af kursuscentret

salenEr du kursusledere og ønsker at holde dine egne kurser i en enestående smuk natur? Ananda Mandala er et ideelt sted for retreater og kurser med fokus på yoga, meditation, healing, personlig udvikling mm.

Yogarummet med udsigt over åen som slynger sig gennem skoven er på 76 m2 og har plads til 22 kursusdeltagere. Her findes yogamåtter, tavle og musikanlæg.
Kursusgården rummer 22 indendørs sengepladser.

Vor nye separate lejlighed indeholder to enkeltværelser, bad og toilet samt opholdsrum. I gæstehuset findes der tre dobbeltværelser, to store lyse værelser med fire senge, bad og to toiletter samt et stort lyst opholdsrum med lænestole og hængekøje.

Hovedhuset rummer to dobbeltværelser med toilet og kursgårdens smukkeste badeværelse samt køkken og to spisestuer. Køkkenet er let at arbejde i og har elektrisk komfur, brændekomfur, opvaskemaskine og køleskab samt tilgang til en kølig kælder.

På den anden side af åen lige ovenfor badepladsen kan vi om sommeren kan vi desuden sætte et rummeligt telt op med egen brændeovn og plads til to ekstra senge.

For aktiviteter udendørs findes der blandt andet tilgang til tre kanoer, to kajakker, to sup’er og to smukke træbåde, flere hængekøjer samt sauna med brændeovn ved badepladsen. Vores eneste nabo er et 52 hektar stort naturreservat.

Internet- og mobilopkobling findes over næsten hele området.

Kursusgården kan lejes enten med fuld forplejning eller du kan vælge at tage din egen kok med.

Ring til os og hør nærmere om priser mm!

Kurser og retreats i Yoga & Meditation

Ananda Mandala, usædvanligt smukt beliggende ved sø og skov, er en naturens perle. Det gør det sammen med yogaen og meditationen til en dybt berørende oplevelse at være på retreat, […]

Ananda Mandala Kursuscenter

Ananda betyder glæde eller lyksalighed, som ifølge yoga er vores oprindelige, naturlige tilstand. Mandala betyder et diagram eller en plads. Vores ønske er, at du her på Ananda Mandala Kursuscenter […]

Satyananda Yoga traditionen

Swami Satyananda er inspirator til den form for yoga som i dag kaldes Satyananda Yoga. Det væsentlige er her den bevidste oplevelse af hele mennesket, og resultatet er klarhed, energi […]

Svenska English Deutsch Dansk