Bilvask som meditation

sep 20, 2022

Bilvask som meditation

Vores hverdage bliver mere stresset og der er større forventninger, der skal indfris både på arbejde, i privaten, sociale medier og skolerne digitale platforme. 

 

Du bliver bombarderet med indtryk – og netop derfor er det godt for dit mentale helbred at få taget en pause. 

 

Men hvordan kan du få passet det ind?

 

Én af stederne er bilvask. Det giver god mening, da bilen alligevel skal vaskes, og ved at gøre det selv tillader du dig en mental pause fra andre mennesker og enheder, med fokus på noget som lydmæssigt og synsmæssigt kan give dig ro i kroppen. 

 

Læg dertil at hvis du bliver bidt at det, både kan spare penge på din bilvask og måske endda få en højere salgspris for din bil, hvis du en dag gerne vil sælge den. 

Hvordan giver bilvask ro?

Det er ikke for sjov at der er blevet frigivet utroligt mange detaling videoer i ASMR formatet. Lyden af sæbe, der popper eller løber af bilen giver en fantastisk ro og selvtilfredsstillelse. Og du kan med garanti finde mange, der tager sig selv i at står og kigge på vandperler på bilen efter en bilvask og lakforsegling! Det er et tidspunkt hvor du får mulighed for at få tid til dig selv.

Sådan får du skum på bilen

Skum på bilen får du ved at benytte en højtryksrenser med en skumlanse. I denne kommer du en god forvaske sæbe i, hvorefter du får mulighed for at skumme bilen ind. Med disse tips til en god skumvask af bilen opnår du mulighed for den samme visuelle effekt af en indskummet bil og den rolige lyd af boble og sæbe, der falder til jorden. 

 

Når bilen så er skummet ind, så nyt tiden til at gå rundt med en pensel og nusse i lister og rundt om kofangere, inden du går i gang med selve håndvasken af bilen. 

Husk det indvendige

På trods af at det udvendige giver den største tilfredsstillelse for andre at se på, så bruger du reelt set nok 95% af tiden inde i bilen. Benyt lejligheden til at få ryddet op i bilen og få den gjort grundigt rent indvendigt. Det vil uden tvivl give dig en helt anden ro, så du får mere overskud til hverdagens strabadser. 

Efter bilvask kommer lakforsegling

Lakforsegling af bilen efter vask gør det muligt for dig at holde bilen pæn og ren nemmere. Det er også her at du får givet bilen den lakbeskyttelse, der gør at vandet sætter sig i perler på lakken. Det er både ekstremt flot og betagende at kigge på, men endnu vigtigere så gør det at snavs har sværere ved at sætte sig fast på bilen og at den dermed er lettere at holde ren fremadrettet.