Lyt til dig selv – Dan dit eget værdisæt og nyd mere fra livet

apr 17, 2022

Lyt til dig selv – Dan dit eget værdisæt og nyd mere fra livet

Der findes mange mennesker som ikke følger deres hjerte. Den primære årsag til dette er at de ikke stoler nok på sig selv, og derfor er tilbøjelige til at følge andres forventninger. Det kan være direkte forventninger dannet i social arv fra forældre, bedsteforældre, og andre familiemedlemmer. Det kan også være at man er blevet påvirket indirekte. Det bliver gjort nemt i dag. Det kan være fra forskellige reklamer, på instagram, facebook eller tv. Desværre er det sådan at det er urealistiske ting man får vist som realistiske, og det skaber et splid mellem fantasi og virkelighed.

 

Det er en god ide at danne sit eget værdisæt, og se om det passer overens med det værdisæt som man bærer rundt på lige nu. Det gør det for nogle, og for andre så gør det ikke. For nogle så vil det være et helt andet værdisæt, som man står tilbage med, men det er utroligt vigtigt at man får et rigtigt værdisæt, fordi det er værdisættet som styrer hvilken retning som man tager i livet.

 

Hvordan danner man sit eget værdisæt?

Det vigtigste er at man kan slappe af først. Ved at slappe af, så bliver det lettere at lytte til ens forskellige tanker.  For at slappe af, så kan man enten meditere, synge, danse, eller onanere med en kæmpe dildo. Det med et onanere bliver nævnt, for at fremhæve at det ikke er vigtigt hvad det er, så længe det er vigtigt for en selv. Det er ikke sikkert at det er noget, som for en til at slappe af, men det kan godt være for nogle.

 

Dan dine egne værdier – Step By Step

Når først man slapper af, fx. ved hjælp af en dildo med sugekop, så kan man lade tankerne og følelserne flyde ind. Ud fra disse, så kan man danne sine egne forventninger, og her er det vigtigt at man lytter til sig selv. Der kan være flere tanker i hovedet, som faktisk slet ikke er sine egne.

Det kan være ideer fra andre mennesker, som faktisk slet ikke passer ind i ens egne værdier, men de kan føles lige så virkelige som ens egne, fordi det er tanker som man har båret i så lang tid. Her danner man så sit eget værdisæt, og det bliver til et ny navigationsprogram, som kan føre en til helt andre steder. For nogle så er det værdisæt, som de bærer rundt på det rigtige, men for dem, hvor at det ikke er, så kan det gøre en stor forskel. Det er derfor vigtigt at tage et kig på om ens værdisæt er det rigtige i forhold til hvad man ønsker i livet.