Solcelletag sænker pris på yogatimer

dec 13, 2022

Solcelletag sænker pris på yogatimer

Det blomstrer op med fitnesscentre og yogastudier. Danskerne går op i deres sundhed, og mange er fundet et frirum i fysisk aktivitet gennem corona. I en tid, hvor man næsten ingenting kunne, fandt mange energi gennem forskellige former for motion. Det betyder også, at der, efter coronapandemien er faldet til ro, er flere små studier, der er blomstret op rundt omkring i landet. Men samtidig med at pandemien faldt til ro, så ramte inflationen og energikrisen. Alle de nye centre og studier er altså blevet tvunget til at lade deres medlemmer betale prisen. For når man lejer lokaler, er der mange regninger at betale. Alle de regninger skal betales gennem kundernes punge. Derfor er der også flere, som køber sig ind og gør, hvad de kan for at sænke priserne.

 

Egen butik med solcelletag

Det er ikke et fænomen, som man ser meget i storbyerne. De fleste, som ønsker at have studie eller center, lejer sig ind. Men tager man ud til nogle af de mindre byer, er der flere som i stedet køber et lokale eller en bygning, hvortil de ændrer den, så de kan have deres studie der. På den måde er de herre i eget hus. Det betyder også, at de må gøre, hvad de vil for at kunne tilbyde deres kunder de bedste priser.

 

Nogle er eksempelvis begyndt at opsætte solcelletag, så energiudgifterne bliver lavere. På den måde kan de tilbyde deres kunder en mere favorabel pris. Men det koster naturligvis en pris, hvis man vil opsætte solcelletag. Fordelene er dog lidt flere, hvis man er virksomhed. Man behøver eksempelvis ikke betale moms på det solcelletag, som man køber. Ved at opsætte solcelletag på sit private studie, vil man kunne dække en del af sit eget energiforbrug, som samlet set vil sænke den pris, som man giver for el. En lavere udgift til el fører naturligvis til, at man kan sænke prisen på det træningsforløb, som man kører.

 

Selvom det ikke er synligt for kunderne, at det er det solcelletag, som man opsætter, der giver en lavere pris, så er det alligevel med til at tiltrække flere kunder. For hvis man vil dyrke regelmæssig yoga, bliver man også nødt til at betale for det. Og her vil de fleste søge efter det sted, som tilbyder den bedste pris for sin yogatimer. Så selvom om solcelletag og pris på yogatimer ikke umiddelbart har noget med hinanden at gøre, så er der alligevel en forbindelse at finde. Der er i hvert fald en sammenhæng mellem de tiltag, som gør, at studiet koster flere penge at have, og den pris, som man kan tilbyde sine kunder. Men ikke alle yogaundervisere med eget studie har selvfølgelig mulighed for at montere et solcelletag.