Spirituel meditation og afstressning i en travl hverdag ved hjælp af massagebriller

okt 20, 2022

Spirituel meditation og afstressning i en travl hverdag ved hjælp af massagebriller

Uanset om det er Mindfulness, Zen, Acem, Buddhisme eller Transcendental Meditation, for at nævne nogle få meditationsmetoder, tjener de alle samme formål – du mediterer for større indre ro, bedre fokus, øget selvbevidsthed og indflydelse på tanker og følelser.

Fælles for dem er

De giver mere ro og mindre stress – men meditation kan være svært for en person. Derfor kan du finde flere hjælpemidler til at styrke dig selv og sikre du kommer gennem en helt meditations cyklus hver gang. Her kommer et par massagebriller ind i billedet, som på mange måde er en måde hvorpå du kan afstresse og slappe af efter en lang og intensiv dag på arbejdet og med børn.

Gennem et foruddefineret massageprogram løsner den spændinger omkring øjnene og sikrer at du slapper af og sover bedre om natten.

Brug af massagebriller til at forbedre afslapning

Find det der virker for dig. Jeg har prøvet flere forskellige former for meditation, og min personlige favorit er guidet meditation. Derfor downloadede jeg nogle guidede meditationer på min telefon og tændte dem, når jeg skulle meditere.

Dertil supplerede jeg med et par afstressende massagebriller der løsner op omkring øjnene.

Du kan også optage dine egne guidede meditationer. Syv minutters meditation er en god start. Når du kan sidde stille i syv minutter uden at være rastløs og kæmpe, kan du udfordre dig selv ved at forlænge din meditationstid med fem minutter. Hvis du har brug for en timer, er der flere apps, der hjælper dig med at tælle ned og fortælle dig, hvornår din meditation er færdig med lyden af ​​en gong.

Før du sætter dig ned og mediterer, kan du lave noget gymnastik for at forberede dig. Brug gerne et par minutter på at hoppe, strække eller danse. Tag et par dybe vejrtrækninger ned i maven. Så sidde og meditere. Ved at gennemgå den samme rutine før meditation, fortæller du din krop, at den skal gå i en anden tilstand nu.

Spirituel meditation er fleksibel og kan udføres når som helst.

Først skal du finde et tidspunkt på dagen, der fungerer for dig at meditere. Bedst morgen eller aften. Så gør den tid til din daglige meditationstid. Din meditationspraksis vil være mest vellykket, hvis du gør det hver dag, og det er nemmest, hvis du vælger det samme tidspunkt.

Dette indlæg er for alle travle mennesker, der ønsker at finde vej til indre ro. Både for dem, der i forvejen interesserer sig for spiritualitet, men også for dem, der stort set er uvidende om emnet eller ikke tidligere har interesse for spiritualitet.