3 nemme måder du kan få mere motion i hverdagen

mar 10, 2022

3 nemme måder du kan få mere motion i hverdagen

Alle mennesker ved godt, at det er sundt at røre sig og få noget motion. Men det kan samtidig være rigtig svært at finde motiveringen og tiden til at motionere hver dag. Der er trods alt så mange ting, som vi hele tiden skal se til.

I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du nemt kan motionere i hverdagen.

Dyrk yoga om morgenen

Det handler om at presse det ind der hvor der er tid til det. Og det kan der blandt andet blive om morgenen, hvis du prioriterer det.

Nogle mennesker kan godt lide at vågne op og tage ud på en lidt længere løbetur, lige når de vågner om morgenen. Men det er nu ikke alle, som er i ligeså godt morgen humør. Af den grund opfordrer vi dig mere til at prøve dig med yoga og se, hvorvidt det er noget du kan få dig selv til at gøre hver morgen.

Hvis du køber dig en rigtig god og lækker yogamåtte, som du godt kan lide at røre dig på, så vil du hurtigt kunne finde motivationen til dette. Der er heller ikke nogen, der siger, at du skal bruge en hel time på at lave yoga på denne måtte. Ofte vil få minutter eller måske et kvarters tid være mere end rigeligt til lige at få gang i kroppen.

Tag cyklen på arbejdet

Det er ikke for alle det kan lade sig gøre, men for rigtig mange kan det; Tag cyklen på arbejdet! I dag er vi blevet lidt for vant med at kunne tage bilen, diverse former for offentlige transportmuligheder og de nye el scootere. Og alt dette er naturligvis også meget praktisk, hvis vi har lidt længere til arbejdet.

Men det er nu engang det bedste for kroppen, hvis du vælger at tage cyklen i stedet for. På den måde tvinger du dig selv til at få lidt motion. Og så længe du gør det til en vane, så vil det slet ikke føles så slemt i sidste ende.

Gå en tur i frokostpausen

Til sidst kan du også vælge at gå en dejlig tur i frokostpausen. Det kan for eksempel blot være, at du lige skal gå rundt om blokken. Måske vil en af dine kollegaer gerne gå med dig? I så fald kan I få jer nogle gode snakke, imens I lige får noget frisk luft.