3 Yoga trends, der kommer mere af i 2022

mar 2, 2022

3 Yoga trends, der kommer mere af i 2022

Yoga er eksploderet i tilkomsten af folk, der aktivt dyrker yoga som en del af deres træning. Specielt de to seneste år, hvor landet har været skiftevis op- og nedlukket, har mange kastet sig over yogaen som en del af deres nye livstil. Yoga er i dag derfor blevet en så populær sport, at  Zalando, H&M og mange andre fashion-hjemmesider er begyndt at sælge yoga tøj. Skal man derfor handle nyt tøj til yoga og gerne vil spare lidt penge er det oplagt at kigge efter en H&M rabatkode før man betaler for sit køb. I 2022 ser ud til at blive endnu et godt år for yoga-entuasiasterne. Her har vi fundet tre trends, der helt sikkert vil komme endnu mere af i 2022. Læs derfor med og bliv klogere på hvad du kan forvente dig af forskellige yoga trends i 2022.

#3 – Fokus på bedre Yogaudstyr

Yoga er en af de mest simple former for træning, der er nem at begynde på og ikke kræver super meget erfaring eller læring. Det er med andre ord super nemt at komme i gang med yoga, hvis du gerne vil prøve det. Hvis du gerne vil blive bedre til yoga og have bedre forudsætninger for at praktisere det mere kontinuerligt, så skal der fokus på dit yogaudstyr i 2022. Få en god yogamåtte, det rigtige tøj og mest komfortable tøj samt fornuftige redskaber, der kan styrke din smidighed og hjælpe dig med øvelserne. På den måde giver du dig de bedste forudsætninger for at blive bedre til yoga i 2022.

#2 – Personaliseret Yoga er på fremmarch

Derudover er en af de trends, vi ser mere af i 2022 helt sikkert et mere personaliseret perspektiv på dine yogaøvelser. Der findes utrolig mange forskellige typer af yoga, og det vigtigste er, at du finder den yogastil, der passer dig bedst. Personaliseret yoga er derfor i den grad på fremmarch og du bør gøre op med dig selv, hvilken stil af yoga du har det bedst med at praktisere. Der er ikke nogen rigtige eller forkerte stilarter af yoga, så det er helt op til dig, hvad du ønsker at få ud af din yoga.

#1 – Virtuel Yoga bliver større end nogensinde

Virtuel Yoga eksploderede under de første nedlukninger, og der er ikke noget, der tyder på at det skulle stoppe i 2022 – tværtimod. For selvom landet er åbnet op igen, så er friheden til at dyrke yoga med en skærm, når som helst og hvor som helst ganske enkelt ikke til at tage fejl af. Derfor skal du forvente meget mere virtuelt yoga indhold i 2022, som kan tilgås, hvornår du vil og næsten altid gratis.