Derfor kan bambustøj være godt for dig

aug 25, 2022

Derfor kan bambustøj være godt for dig

Er du også kommet med på yoga bølgen, hvor hundestræk, cobra stillingen og restorativ yoga er ord, der ikke er fremmede for dig længere? Ja, så er du langt fra den eneste. Der er mange, der spår om, at det er nutidens levestil med stress og jag, der har forårsaget, at mange mennesker har søgt yogaens vej, fordi den for mennesker til at gå ned i gear, være i nuet og dyrke deres krop og sjæl. Det er nu blevet en livsstil at dyrke yoga og med denne livsstil følger også en øget bevidsthed omkring, hvad man ellers omgiver sig med i hverdagen, lige fra tøj til kost og åndelig føde. Her vil vi se nærmere på, hvordan tøj fremstillet af bambus kan være godt for dig i din nye livsstil som yogi. Læs med her.

Vær god ved dig selv med bæredygtigt tøj

Når du dyrker yoga er det rart at vide, at du gør noget godt for dig selv både kropsligt og åndeligt. Men det stopper ikke her. Din krop har, foruden bevægelse, også brug for at huden får noget rart at have på, som ikke indeholder skadelig kemi. Det er dermed en holistisk tilgang til dit liv, når du begynder at se på, hvordan du også via tøjet kan vælge en mere bæredygtig livsstil, der både skåner dit helbred og kloden i det lange løb. Tøj fremstillet af bambus er nemlig fri for skadelig kemi og er GOTS certificeret, hvilket gør, at du både undgår diverse skadelige kemikalier mod huden og også sikrer dig, at de arbejdsforhold, som tøjet er skabt under, er sunde.

Blødt tøj til yoga stillingerne

Når du står i en krævende yoga stilling er der ikke noget værre end tøj, der generer, strammer og er for varmt. Her kan tøj af bambus være lige det, der gør, at du nærmest glemmer tøjet, fordi det er så rart og blødt at have på. Det er en tøjstil, der gør, at du kan fokusere på det væsentlige, hvilket er din krop, dit sind og din ånd, uden at du skal begynde at blive frustreret over dit tøj. Det er også vigtigt med yoga tøj at det er elastisk, fordi du bevæger dig i det i positioner, hvor du strækker ben og arme meget og det kræver, at det sidder blødt og fleksibelt på kroppen. Det kan også sagtens bruges til andre former for bevægelse i form af andre sportsgrene og aktiv fritid, hvor du har brug for blødt tøj, der er komfortabelt og rart at have på.

Giv tøjet i gave

Tøj fremstillet i bambus er det nye sort og det er en unik og kærlig gave at give til dem, som du har kær.