Meditation og krystaller – 4 gode krystaller til at styrke din praksis

aug 24, 2022

Meditation og krystaller – 4 gode krystaller til at styrke din praksis

Meditation her efterhånden vundet større indpas og er blevet en daglig praksis for mange. Men vidste du, at krystaller kan hjælpe dig med at tage din praksis til næste niveau? Her får du 4 tips til at forbedre din meditation allerede i dag.

 

For mange er det svært at finde ro i en travl hverdag. Meditation kan være den perfekte måde at finde balance og indre fred på. Mange bruger dog kun deres egen vejledning til at meditere, men ved du egentlig, hvordan du får mest ud af din praksis?

Tip nummer 1

Krystaller har mange forskellige egenskaber, der kan hjælpe os med at finde ro og koncentration. Her får du et par eksempler på, hvilke krystaller der kan være gavnlige:

Ametyst:

Denne krystal er perfekt til meditation, da den har en beroligende og afslappende virkning. Ametyst kan hjælpe os med at slippe negativitet og usikkerhed, så vi kan finde ro i vores egen krop.

Bjergkrystal:

Bjergkrystal er en af de mest kraftfulde krystaller, og den kan derfor være med til at forbedre din meditation. Bjergkrystalens egenskaber kan hjælpe os med at finde fokus og koncentration, så vi kan bedre fordybe os i vores praksis.

Obsidian:

Obsidian er en krystal, der også har en stærk beroligende virkning. Denne krystal kan hjælpe os med at slippe alle de negative tanker og arbejde med vores egne skyggesider.

Tip nummer 2

Tag din krystal i hånden, når du mediterer. Mærk dens kraft, mens du lader din vejledning guide dig ind i meditationen. Krystallerne vil hjælpe dig med at finde ro og fokus, så du kan fordybe dig i din praksis.

Tip nummer 3

Krystaltårne kan have en særligt god effekt, under meditation. Deres høje energi og klare struktur kan hjælpe os med at rejse os op i vores egen bevidsthed. Lad din krystalguide dig til en dybere forståelse af dig selv og dine meditationspraksis, ved at pege spidsen ind mod dig selv.

 

Her samles krystallens energi nemlig, og derfor får du meget ud af din krystals energi i forhold til de polerede krystaller, hvor energien spredes jævnt ud.

Tip nummer 4

Lad krystallerne ligge på dit alter, når du mediterer. På den måde kan de styrke din praksis og forbinde dig med deres kraft. Krystallerne på dit alter kan have forskellige virkninger, alt efter hvilke krystaller du vælger og hvordan du i øvrigt udsmykker dit alter.

 

Lad din krystal styrke dine intentioner, ved at vælge krystaller og artefakter, som du ønsker at manifestere på.

 

Læs mere om krystallernes egenskaber på Savasana krystalsmykker.