Dyrk meditation og yoga trods du har en livsglad hvalp

aug 24, 2021

Dyrk meditation og yoga trods du har en livsglad hvalp

Pleje af sig selv er vigtig for ens velbefindende. Det giver overskud både mentalt og fysisk.

Meditation og yoga afbalancerer både krop og sind, hvilket dertil øger ens livsglæde. Så at tage dig tid til at dyrke meditation og yoga, trods du måske har en travl hverdag, gør dig kun godt både privat og arbejdsmæssigt.

Hvorfor dyrke meditation og yoga

Der findes masser af kursustilbud, man kan benytte lokalt. Online kurser er ligeledes en mulighed. Det kan være en god start at starte der, hvis man ikke har prøvet det før.

Det er dog også muligt, at låne bøger herom, hvis man gerne vil dykke mere ned i emnet. Mange udøvere af meditation og yoga har stor gavn af de forskellige mentale og fysiske øvelser, da både sindet og kroppen afspændes og afstresses.

Heraf afhjælpes blokeringer på en nænsom måde for at opnå en øget smidighed, men også veltrænet krop.

Fleksibel motionsform

Kan du ikke finde tid i dit program til at dyrke meditation og yoga ude, så skab tid derhjemme. Har du dertil en lille livsglad hvalp, som gerne ville lege og heraf kan forstyrre dig, så prøv at afhjælp dette med et tyggeben til hvalpe.

Det kan være en god løsning, hvoraf hvalpen læres, at nu har du et pusterum til dig selv og ligeledes hvalpen. På den måde lærer hvalpen, at din tid til meditation og yoga er en del af jeres program, som alt andet.

Hvalpe behøver at brænde energi af

Afledning med tyggeben eller andet legetøj i god kvalitet er godt at benytte til din hvalp. Trods de også sover meget, har de ligeledes brug for deres søvn. Idet deres energiforbrug kan være højt, når de er vågne.

Måske du kan passe din meditation og yoga ind med efter at have gået tur med den. Herefter evt. lege lidt med den og også sørge for, at den har fået vådt og tørt. Tyggebenet kan så ligeledes benyttes som belønning, som dertil også er godt for dens tænder og ikke mindst mundhygiejne.

Meditation og yoga sammen med din hund

Måske du opdager, at din hund gerne vil deltage sideløbende med, at du laver dit program. Sjovt nok er der hunde, der gerne vil være tæt med deres ejer og sagtens kan begå sig, alt imens dens ejer dyrker sin motion.

Måske du bare behøver at rose den lidt, samtidig med at du udøver dine øvelser. Prøv det af, så du holder ved, at huske dig selv i din hverdag. At være noget for andre er forudsætning for også at huske sig selv. For netop at have overskud til andre både privat og arbejdsmæssigt.

Find balancen

Balance er en vigtig del af livet. Det gælder også, hvis du har været sygdomsramt. At finde en rytme sammen med dit dyr, hvor I begge trives er vigtig.

Start med et program som er holdbart, noget kan deles op, som igen kan justeres sideløbende med at din hvalp bliver større.