Klæd dig godt på til vinterens kulde

okt 14, 2021

Klæd dig godt på til vinterens kulde

Det er så småt ved at blive køligere udenfor, og inden vi får set os for, så er det vinter, mørkt og koldt. Det er som regel lige ved skiftet i vejret fra det varme og lune vejr til det kolde og blæsende vejr, at mange bliver syge og forkølede. Nogle gange er det næsten ikke til at undgå, men man kan selvfølgelig gøre mange ting selv, for at holde sygdom og forkølelse på afstand. Én af de første ting, du skal være opmærksom på er, at du bliver klædt ordentligt på, og at du ikke bliver kold.

Find vintertøj og varme striktrøjer frem

Det er ikke altid helt nemt at finde ud af at få skiftet til det varmere tøj på det helt rette tidspunkt. Overgangen til efteråret kommer nemlig som regel snigende, og uden at det føles specielt koldt, sker der altså et skifte i vejret. Derfor bør du være opmærksom på dette skift i vejret. Find dine varme trøjer frem og de lidt tykkere trøjer. Selvom sommeren er forbi, er der altså også noget hyggeligt ved at pakke sig ind i hjemmestrikke bluser og sidde derhjemme og drikke sin lækre Lavazza kaffe, alt imens regnen siler ned udenfor.

Varme fødder er et must

Du kan pakke dig selv så meget ind, som du vil, men er fødderne kolde, kan det altså næsten være ligegyldigt. Det er utroligt vigtigt at sørge for at holde fødderne varme, og derfor bør du selvfølgelig finde dig nogle gode og varme sokker, som er behagelige at have på, og som varmer dine fødder godt. Det naturlige svar ville være et par gode uldsokker, men de er altså ikke altid nemme at have på i sine sko. Du kan derimod prøve med de lækre og bløde bambus strømper til kvinder, mænd og børn.