Kom i balance med ametyst

nov 11, 2021

Kom i balance med ametyst

Sundhed er mange ting. Kostvaner og motion er hjørnestenene i en sund livsstil. Motion kan være alt fra benhård løbetræning til daglige små gymnastikprogrammer. Yoga er lidt af det hele. Yoga kan være benhård, men du kan også vælge den blidere udgave. Yoga forbinder dig med dit sind og heler dig, hele vejen igennem. Krystaller siges at kunne opfange og forstærke dine energier. Ametyst krystalsmykker kan fremme ro og balance. Yoga og krystaller er altså ikke to fremmede elementer. De supplerer hinanden. Med yoga kan du søge den indre ro og balance. Ametysten kan hjælpe dig på vej.

Yoga og sundhed

Yoga er ikke bare en langsom form for motion. Når du dyrker yoga bliver du længere tid i hver øvelse, end ved et almindeligt gymnastikprogram. Din krop følger alle bevægelserne i hver øvelse, i et roligt og afbalanceret tempo. Nogle øvelser kræver at du bliver i samme stilling i mange sekunder. Yoga er i sig selv afstressende. Lever du et hektisk liv, er yoga måske værd at overveje. Det er simpelthen umuligt at lave yoga i højt tempo. Yoga tvinger dig til at falde til ro.

Yoga kombineret med meditation

Det er oplagt at kombinere yoga med meditation. Den langsomme rytme er meditativ i sig selv. de øvelser som kræver at du bliver i dem i længere tid kan også bruges til korte meditationer. Meditation har også indvirkning på din mentale sundhed. Selv en ganske kort meditation kan føles som en lang middagslur. Hjernen får ro og bliver renset for støj så du kan rejse dig og præsterer igen.

Kost og sundhed

Yoga, meditation og krystaller gør ikke hele arbejdet for dig. Du bliver nødt til også at overveje dine kostvaner. Hvis du har for vane at smutte forbi bageren efter træning, bliver du nødt til at tage en ny rute fremover. Selvfølgelig råber din krop på et eller andet efter træning. Den vil have væske og gerne noget med mere substans. Bagerbrød og kakaomælk er bare ikke vejen. Vand er vigtigt. Hvis du ikke kan tilfredsstille kroppen med vand alene, er det en god ide at prøve med en hjemmelavet juice. Så længe din juice ikke indeholder ekstra sukker er det et godt valg. Endnu bedre bliver det, hvis du kan undgå alt for meget frugtsukker. Bær og appelsin i en lille dosis og så en hel masse kål, agurk og andre grøntsager. Yoga, meditation, krystaller og så en god juice, så er du rigtig godt på vej til et sundt og afbalanceret liv.