Kom i form derhjemme med et et godt bodypump sæt

apr 27, 2021

Kom i form derhjemme med et et godt bodypump sæt

Har du hørt om bodypump? Det er en af de mest populære træningsformer og er meget effektiv måde at træne på. Du bruger blot en vægtstang og tilhørende vægte og så træner du dine muskler direkte. Konditionen trænes også, fordi det foregår i et højt og energifyldt tempo. Derfor vil du også på meget kort tid kunne se resultater. Hvis du prøver bodypump derhjemme eller i et træningscenter, kan du med fordel bruge et bodypump sæt.

Bodypump kan få dig i form på kort tid, og det er ligeledes let at integrere i en travl hverdag. Så sikrer du dig også at du holder dig fysisk aktiv, selvom tiden godt kan være knap. Med bodybump kan du nemlig let opbygge styrke og udholdenhed, da alle muskelgrupper aktiveres i træningen.

Hjemmetræning eller træning i et fitnesscenter?

Hvis du har svært ved selv at finde på øvelser derhjemme under din træning, kan du finde tusindvis af øvelser på internettet bl.a. i videoform, så du let kan følge med instruktøren i videoen og endda trykke pause og spole frem eller tilbage, hvis det bliver nødvendigt. Der findes mange forskellige koreografier, så du kan finde den der passer lige netop til dit tempo, niveau og behov. Mange træningsprogrammer skifter kombinationer og musik, så med tiden vil du kende øvelserne. Så kan sværhedsgraden og intensiteten tilpasses undervejs i forløbet.

Har du ikke lyst til at lave bodypump derhjemme, findes der mange fitnesscenter der afholder bodypump hold med professionelle instruktører. Bodypump er et af de mest populære træningsprogrammer verden over, hvor du hurtigt kan få tonet din krop, sved på panden og forbedre din kondition. Det der kendetegner bodypump er, at man træner mange af de samme øvelser og udfører mange sæt.

Sørg for at være fysisk aktiv

Sørg for at tilføje fysisk aktivitet i din hverdag. Fysisk aktivitet er sundhedsfremmende, forlænger livet og kan give dig et energiboost og mere overskud i hverdagen. Hvorvidt om det er lange gåture, cykling, løb, idræt eller hårdt motion, er det vigtigt at gøre til en vane, at lave fysisk aktivitet hver dag. Siddestillende arbejde er en belastning for dig og din krop. Undersøg dine muligheder for hvordan du let kan sørge for at lave fysisk aktivitet hver dag. Det kan variere hvor meget fysisk aktivitet der anbefales ud fra din alder. For eksempel anbefales det at børn som minimum er fysisk aktive i 60 minutter om dagen og voksne som minimum 60 minutter hver dag.

Læs mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger om fysisk aktivitet her: https://www.sst.dk/da/viden/fysisk-aktivitet/anbefalinger-om-fysisk-aktivitet