3 grunde til hvorfor yoga styrker din virksomhed

jul 16, 2021

3 grunde til hvorfor yoga styrker din virksomhed

“Jeg har så travlt, at der ikke er tid til at sove”. At sige sådan som virksomhedsejer er nærmest blevet acceptabelt og et billede på succes. Men, det er det ikke. For det får din krop ned i energi – og på længere sigt skader det dig mere, end det gavner. I stedet bør du trappe ned og give kroppens velvære mere fokus. Hvorfor, forklarer vi dig herunder.

 

At lytte til kroppen gavner dig ikke kun i forhold til, hvornår du ved, det er ved at være tid til at slappe af. Det gavner dig også, fordi du herigennem bliver i stand til at modstå stress og at mærke dine egne grænser.

Yoga afspænder kroppen

Selvom yoga måske ikke er din favorit beskæftigelse endnu, så kan det meget nemt gå hen og blive sådan om et øjeblik, når du har prøvet det. For yoga er ikke kun for alternative kvinder, der gerne vil gøre noget godt for sig selv. Det er også for en virksomhedsejer som dig, der presser din krop for meget og ikke lytter til, hvad den har at sige.

 

Når du ikke gør det, ophober der sig en masse spændinger i kroppen. Det er spændinger, der sætter sig som træthed og ubehag i kroppen – og det går ud over din præstationsevne. Men det kan du komme i forkøbet ved at tage afsted til yoga et par gange om ugen.

Yoga virker afstressende

 

Stress er en folkesygdom. Især er den en velkendt sygdom blandt selvstændige og iværksættere, hvor det nærmest er blevet normalen og en del af det at drive virksomhed. Men det er en sludder for en sladder, da det kun gør skidt for din krop og på sigt ødelægger den.

 

Yoga har derimod den helt modsatte effekt og virker afstressende. Her skal du nemlig kun fokusere på din krop og dit åndedræt. Derudover får du mulighed for at slappe fuldstændigt af samtidig med, at du lytter til noget afstressende musik.

 

Når du ikke er stresset, er overskuddet større. Det gavner dig på alle måder i din virksomhed.

 

Yoga giver dig en stærk krop

En sund og stærk krop har altid været godt. Det er, hvad yoga kan give dig. Både fordi yoga hjælper dig til at komme ned i gear og sænke antallet af stresshormoner. Men, øvelserne er også hårde og hjælper dig til at få en stærkere og sundere krop.

 

Sammen med nogle gode spisevaner er der ikke langt til et meget større og bedre overskud, som du kan bruge til at drive din forretning endnu bedre, end hvad tilfældet er nu.

 

Og husk! Yoga er for alle. Uanset om du er maler, marketingschef eller butiksansat.

Læs mere praktisk info om Yoga her.