Yoga elsker? Overvej at tage en online yoga uddannelse

jun 30, 2021

Yoga elsker? Overvej at tage en online yoga uddannelse

Hvis du elsker yoga og at lære fra dig, bør du overveje at uddanne dig som yogainstruktør! På denne måde kan du kombinere din kærlighed for yoga og dine drømme om at udbrede denne kærlighed til andre mennesker. Man behøver ikke engang at tage en yogauddannelse fysisk for at kunne kalde sig selv for en certificeret yogainstruktør – det giver lige så meget pondus at være uddannet online, som det gør at uddanne sig fysisk sammen med sine undervisere, og i mange tilfælde er det endda billigere! Samtidig får man den fulde oplevelse, som man ville få, hvis man tog på en fysisk uddannelse med erfarne og professionelle undervisere.

En lærerig og indsigtsfuld uddannelse

Hvis man vælger at blive uddannet som yogainstruktør, vil man ikke blot undervist i det fysiske aspekt af yoga med de mange forskellige stillinger, men vil også få en grundig indføring i filosofien og det spirituelle bag yoga. Yoga handler nemlig om meget mere end blot de kendte yogastillinger, det handle lige så meget om det psykiske og spirituelle aspekt ved at lære at trække vejret på en ordentlig måde ved hjælp af vejrtrækningsøvelser samt at spise sundt og varieret ved blandt andet at kvitte kød og mælkeprodukter. Gennem hele online yoga uddannelse vil man blive vejledt af erfarne undervisere i alt, hvad der har med yoga at gøre.

Lær alt om yoga

Yoga er en ældgammel skik, som formentlig er flere tusinde år gammel og som stammer fra det antikke Indien. Som sagt er det en blanding af forskellige fysiske, mentale og spirituelle øvelser, som resulterer over en længere periode en slags holistisk velvære for kroppen og hjernen. Yoga blev først populært i Vesten op gennem det 20. århundrede, hvorefter det har taget fart som en måde, hvorpå man både kan slappe helt af ved at meditere, men hvor man også udfordrer kroppen ved at strække den. Det bedste ved yoga er, at det er tilgængeligt for alle, både for dem der er aldrig har prøvet det før, men er nysgerrige på det, og dem som har dyrket det i mange år og ønsker at udfordre sig lidt mere.

Yoga som forretning

En af grundstenene ved uddannelsen som yogainstruktør indebærer også at man skal kunne lære fra sig og strukturere din undervisning, så dine fremtidige studerende vil få mest ud af din yogaundervisning. Der ligger en hel videnskab bag det at tilrettelægge sin undervisning, så de studerendes kroppe vil komme i stillinger, der gradvist strækker deres led og muskler mere og mere. Andre aspekter man også får indblik i er for eksempel at vælge den mest passende og beroligende musik, der gør hele stemningen til din undervisning mere atmosfærisk. Udover det bliver man også forberedt af sine undervisere på alt fra at finde det bedste og økonomisk overkommelige lokale til at åbne sit eget selvstændige og succesfulde yogastudie.