Alternativ til meditation og yoga

jan 21, 2021

Alternativ til meditation og yoga

Yoga og meditation som træning bruges til forbedring af en selv og styke til ens krop. Yoga og meditation begynder de fleste med for at få ro i kroppen og for at finde en bedre side i dem selv. Har de problemer med tankerne og lever i en stresset hver dag, så er meditation og yoga noget som hjælper en på vej til en bedre hver dag for mange.

Det gode ved Yoga og meditation er jo at det er gratis og du kan gøre det over alt, du kan gøre det på 10 minutter eller bruge en time alt efter om tiden er der til det.

Kender du Jay Shetty?

Jeg begyndte at kende til Jay Shetty for et par år siden, og siden er han blevet verdens kendt og har lige nu hans bestseller, hvor han ligger på toppen af rigtigt mange toplister for bøger. Du kan købe adgang til hans programmer, hvor der er meditation med en masse kendte mennesker fra branchen, der er også en masse lifecoach podcast med mere.

Du kan lytte til hans gratis podcast, hvor man virkelig får vendt nogle ting som mange tænker over i hverdagen. Jay er tidligere munk og er nu blevet en person som virkelig forklarer andre omkring livet og hvordan man bliver en bedre person af sig selv.

Naturen er drivkraften

Man skal ud i naturen for at få noget vitamin til kroppen, derfor er det også vigtigt du i sommerperioden kommer i skoven eller til stranden for at dyrke livet med yoga og meditation. Der er også flere yogatrænere som tager i parken eller i skoven for at tage et hold med ud, det gode ved hold er at man danner venskaber med andre som interesserer sig for det samme som en selv.

Ski er et andet alternativ

Med langrend ski, kommer du ud i et rum hvor du virkelig kan nyde naturen og du kan bruge timevis. Langrend er virkelig noget hvor man kan komme til at tænke på livet, det er hyggeligt, sporene er lavet på dem måde at man kører efter hinanden, så man snakker ikke så meget under en langrendstur. Man løber bare på sine ski, ruterne tager som regel op mod 3-5 timer, alt efter hvilke spor man tager.

Er man mere til at få luftet hjerne med noget fart ned af løjperne, så skal man på alpinski. Her får man virkelig lov til at mærke man lever, man udfordre sig selv. Man kommer til at bo i en hyggelig hytte hvor der er en pejs. Gode destinationer til skiferien kunne være Trysil i Norge eller Idre Fjäll i Sverige.

Du kan blive meget klogere på ski, hvis du læser på Skier.dk.