Bæredygtigt yogatøj og udstyr

dec 29, 2021

Bæredygtigt yogatøj og udstyr

Med det nye år kommer også altid en lang række nytårsfortsæt. Ofte vil disse indebære en ny og forbedret livsstil, og de fleste vil også gerne i gang med træning. En meget effektiv metode til både at få en sund krop og et sundt sind er naturligvis yogatræning. Selvom man nemt kan udføre yoga hvilket som helst sted iført hvad som helst, kan det ofte hjælpe at være iklædt et lækkert yogaoutfit og have noget godt udstyr i god kvalitet, der også vil kunne følge din yogarejse i mange år endnu.

Hvis du er på jagt efter noget nyt yogatøj eller for eksempel en ny yogapølle, kan det være det værd, at overveje et mere miljøvenligt alternativ til det gængse træningstøj. Se for eksempel et stort udvalg af bæredygtigt træningstøj og træningsudstyr hos GreenTown, Danmarks grønne markedsplads.

 

En af de helt store inden for bæredygtigt yogatøj er Yogamii, der producerer og sælger økologisk og behageligt træningstøj og udstyr. Herfra kan du altså købe en lang række forskelligt tøj og udstyr, der spænder over silkebløde træningstrøjer og elastiske træningsbukser til bæredygtige yogapøller, puder og elastikker. Yogamii har gjort det deres fornemste opgave at producere træningstøj med fokus på planeten og dig som forbruger, og dette gøres ved at lave alsidige designs med et moderne look og anvende økologiske materialer.

Det meste af deres tøj er lavet af økologisk bomuld og elastan, der laves til fantastisk smukke og funktionelle tøjstykker, der nemt kan bruges til hverdag, i yogastudiet og derhjemme. Med et bredt udvalg af forskellige stilarter og størrelser er der noget til enhver, uanset om du foretrækker en stor hættetrøje, en tætsiddende tanktop eller noget derimellem. Alt tøjet er også super åndbart, og du kan derfor roligt bruge det selv i de varmeste omgivelser. Yogamii sælger yogatøj til både mænd og kvinder, og du kan derfor altid finde noget for dig.

 

Leder du også efter noget lækkert og bæredygtigt yogaudstyr, kan du naturligvis også få dette. Selvom Yogamii ikke tilbyder det største udvalg af udstyr, kan du finde mere hos GreenTown.dk. Her finder du blandt andet yogablokke lavet af fornyeligt kork, der kan skæres af træet, hvor det hurtigt vil vokse tilbage igen. Kork er derfor et oplagt valgt af materiale til yogaudstyr, da det samtidig er både holdbart, blødt og nemt at gøre rent. Kork er også et yndet materiale til for eksempel yogamåtter.

Søger du en bæredygtig yogamåtte, men ikke er fan af ideen om kork, kan du også få en i naturgummi, der ligner dem du kender. Naturgummi kommer fra gummitræer, hvor gummien tappes direkte fra træet. Naturgummi kaldes også for latex og er et mere bæredygtigt alternativ til blandt andet gummi lavet på råolie. Yogamåtter i naturgummi er gode og sikre, da de er bløde og naturligt skrifsikre.