De bedste essentielle olier imod en øm hals

feb 27, 2021

De bedste essentielle olier imod en øm hals

Jer der ofte får forkølelse ved lige nøjagtigt hvordan det føles at have ondt i halsen, det er en forfærdelig oplevelse.

Fordi det er så ganske almindeligt at være forkølet i dagens Danmark, er medicin mod ondt i halsen overalt, du får det næsten kastet det i hovedet og det kan være så nemt blot lige at tage en skefuld, men som vi ved er medicin ikke det sundeste og desværre kan det fremkalde bivirkninger hos nogle. Heldigvis findes der et sundere alternativ, så hvorfor ikke dykke ned i de fundamentale ingredienser, såsom essentielle olier og aromaterapi.

 

Hvorfor bruge æteriske olier?

Overalt i verden er der en stærk afhængighed af apoteker og medicin for folks skavanker. For nogle er der intet alternativ. Der er dog andre, der ikke kan finde lindring på deres lidelser på denne måde og andre oplever desværre skadelige bivirkninger.

Heldigvis er aromaterapi og brugen af ​​essentielle olier naturlige sundhedsmidler, der ikke er dårlig for din krops naturlige kemi og generelle velvære.

Når det er sagt, har vi alle hver vores genetik og visse olier fungerer for nogle, fungerer muligvis ikke for andre og kan endda forårsage en allergisk reaktion. Så husk at ved enhver ny oplevelse, skal du starte stille og roligt med et par dråber og se hvordan din krop reagerer på den og gå videre derfra. Derudover er naturlige lægemidler som dette ikke beregnet til at erstatte medicinsk rådgivning, især når det kommer til luftvejsinfektioner som bronkitis. 

De bedste æteriske olier til ondt i halsen?

Der er mange essentielle olier, hver med sine egne specielle egenskaber, der kan forbedre mængden af ​​lidelser, både fysiske og mentale. Men nedenfor er de essentielle olier, der er bedst egnede til at hjælpe mod ondt i halsen.

Pebermynteolie

Pebermynte æterisk olie har været brugt længe som en afslappende og forfriskende dagligdags medicin, dels på grund af menthol som en af ​​dets nøglekomponenter. Menthol bruges ofte som smertestillende og beroligende middel, set i sundhedstilskud som pastiller. Det bruges også i lotioner, geler og generelle topiske cremer for at lindre overbelastning. Metholen kan hjælpe med at rydde dine luftveje og menes at have kraftige antimikrobielle egenskaber. Så giv den et skud!

Eukalyptusolie

Er kendt for sine antibakterielle egenskaber og bruges ofte til at styrke immunforsvaret og opretholde et generelt velvære i åndedrætssystemet. Det er især gavnligt mod ondt i halsen, fordi det kan bruges som et hosteundertrykkende middel.

Sådan bruges æteriske olier

Diffusion af æteriske olier er bedst til når du vil opnå dine resultater gennem duftindånding, hvilket kan være særligt beroligende, når du har en øm hals. Dette er den mest effektive måde at opnå resultater for din mentale sundhed på og er betydeligt sikrere end at bruge et lys eller røgelse.

Diffuserer er apparater, hvor du tilføjer et par dråber æterisk olie til vand, indstiller en timer, og derefter frigør diffuseren blandingen i luften som en tynd tåge. De er en perfekt tilføjelse til ethvert hjem eller kontor, hvilket giver brugeren komfort.

Der er mange forskellige typer diffuserer at bruge, men Nordic diffuser går ud over normen ved at inkludere syv forskellige LED-lysfarver, en automatisk sluk funktion efter at olie og vand er løbet tør og en garanti for, at vores Nordic diffuser er ETL certificeret for din sikkerhed. De er holdbare, nemme at bruge og kan være i gang op til 6 timer ad gangen.