Få mere ud af din yoga med essentielle olier

mar 21, 2021

Få mere ud af din yoga med essentielle olier

Fordelene ved æteriske olier er ingen hemmelighed i dag. De er blevet en populær naturlig mulighed for afslapning, meditation og helbredelse. Nogle essentielle olier kan give energi og styrke. Parring af yoga med visse essentielle olier hjælper med at optimere oplevelsen. Lad en af ​​disse Yoga Essential Oil Diffuser-blandinger forbedre din praksis i dag!

 

Du kan bruge æteriske olier til at forbedre din følelsesmæssige, fysiske og mentale tilstand under yoga. Da æteriske olier giver forskellige effekter, er det klogt at vælge de bedste til yoga og dine aromaterapibehov. Hvad er de mest almindelige æteriske olier til yoga? Læs videre for at finde ud af det.

Hvilke æteriske olier er bedst til yoga?Der er så mange essentielle olieindstillinger at vælge imellem for at hjælpe kroppen med naturlig sundhed og velvære, at valgene til tider kan være overvældende. Her deler jeg 5 foretrukne æteriske olier til yoga, der vil forbedre din oplevelse og effekter.

1. Lavendel æterisk olieDenne essentielle olie er et must-have for ethvert hjem på grund af dets alsidighed. Det er det bedste valg for at tilbyde en afslapningseffekt. Lavendel æterisk olie er populær til at få folk til at føle sig rolige og stressfrie. Mange yogakurser indeholder lavendelolie under Shavasana for at berolige de studerende efter at have trænet. Den kan bruges med en diffusor eller påføres topisk på hænder, skuldre og nakke. Det er bedst at fortynde det, før det påføres på huden.

2. Æterisk olie af sandeltræEn anden essentiel olie, der kan fremme afslapning, er sandeltræ. Men det bruges ofte til at hjælpe folk med at koncentrere sig. Brug af dette i starten af ​​en yogasession ville gøre det lettere at bringe bevidsthed ind i øjeblikket. Dette er nyttigt især for folk, der har mange bekymringer og distraktioner. Dette er et godt valg for mænd, der praktiserer yoga. Det har ikke en dominerende blomsterduft, som nogle mænd ikke foretrækker. I stedet giver det en jordagtig duft med et strejf af sødme.

3. Æterisk olie af pebermynteYoga kræver fokus, og vejrtrækning er en stor del af det. Hvis nogen har åndedrætsbesvær, ville det være umuligt at få det bedste ud af yoga. Heldigvis kan pebermynteolie bruges til at forbedre vejrtrækningen og andre åndedrætsproblemer. Det skyldes, at pebermynteolie har naturlige antiinflammatoriske egenskaber. Inkorporering af denne olie under eller efter yoga kan ligeledes understøtte muskelgendannelse efter en session.

4. Clary Sage Essential OilClary salvie kan forbedre humør og følelsesmæssigt velvære. Som de fleste essentielle olier kan det lindre stress. Men en af ​​de bedste anvendelser til det er at løfte andres spiritus. Denne blomsterolie er kendt for at forbedre en persons følelser under udfordrende situationer. Det kan også hjælpe med at øge energiniveauet. For folk der laver yoga for at starte deres dag, så prøv at tilføje clary salvieolie i blandingen.