Oplev roen på vandet og tag den med hjem i din yogapraksis

feb 1, 2021

Oplev roen på vandet og tag den med hjem i din yogapraksis

Der findes en helt særlig ro, når man kommer på vandet. Hovedet bliver tømt, din kropsbevidsthed øges og sindet afslappes – ligesom i meditationen og yogaen. Havet, søen eller fjordens blide vuggen virker afstressende, og den repetitive lyd af bølgeskvulp og fuglekvidder langs kysten er nem at erstatte flyvske tanker med. Du kender sikkert noget af effekten fra gåture på stranden, men har du nogensinde oplevet effekten fra vandsiden? Det er en oplagt inspirationskilde til ro, som du kan tage direkte med hjem for at forbedre din yogapraksis eller din meditation. Så hvordan kan du komme til at opleve den særlige ro på vandet?

 

Indgangsbarrieren til at komme på vandet kan dog være høj, og det kan være svært at gennemskue, hvor og hvordan man kan komme på vandet for at opleve roen. Det kan være specielt svært, hvis du ikke ønsker at komme ud på vandet med en båd, hvor motorens larm vil forstyrre oplevelsen og roen, der jo ellers er hele idéen med projektet. En del steder skal du måske også være medlem af en klub, for at kunne komme på vandet, og hvis du blot er interesseret i prøve det af en enkelt gang eller to, kan det virke som for meget at forpligte og binde sig til. Så hvilke muligheder er der så? Outdooroplevelser hos professionelle udbydere! Hos VisionKayak kan f.eks. du booke en tur på Limfjorden i deres helt gennemsigtige glaskajakker, som alle kan være med på uanset alder og erfaringsniveau. Det betyder, at du også kan tage dine børn, ægtefælle, veninde eller andre med, som du håber at inspirere til dyrke yogaens ro. Turene varer 1,5-2 timer, du vil få en kort introduktion til grundlæggende teknik på land, og så er der altid minimum én instruktør med til at sørge for sikkerheden og besvare eventuelle spørgsmål undervejs.

 

Hos VisionKayak er der ingen motorer, der forstyrrer roen, for alle ror selv deres glaskajak, og der er rig mulighed for at kunne suge naturens lyde og Limfjordens magiske ro til dig undervejs. VisionKayak holder til på Limfjorden ved Skive, der er et særligt beskyttet farvand, hvor vandet næsten altid er stille og uden bølger men maksimalt med en blid vuggen. Det gør det helt perfekt til at opleve den særlige ro på vandet, som du ønsker at tage med hjem i din yogapraksis, for her er der netop næsten altid blankt vand og stille. Særlig på VisionKayaks aftenture vil du opleve naturen og fjordens magiske evne til at tømme sindet og afstresse, for mens du blidt bliver vugget, og fjorden klukker under dig, kan du nyde udsigten til de smukke, gyldne farver fra solnedgangen, eller udsigten til fuldmånen der står op og langsomt oplyser Limfjordslandet med sit sølvfarvede skær. Derudover VisionKayaks ture helt unikke, fordi de foregår i fuldstændig gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som enorme vandkikkerter. Du får altså samtidig en helt enestående mulighed for at få et indblik i det ellers hemmelige og skjulte liv under overfladen. Glaskajakkerne findes kun ganske få steder i hele Europa, og VisionKayak er det første sted i Danmark samt resten af Nord- og Centraleuropa, der tilbyder ture i dem.

 

Læs mere om turene og book din indgang til at opleve roen på vandet her: www.visionkayak.com/ture