En naturlig metode til smertelindring

feb 17, 2021

En naturlig metode til smertelindring

Kan man virkelig lindre smerter, stress og hovedpine ved at trykke på forskellige punkter på kroppen? Ja det kan man faktisk, den naturlige metode kaldes akupressur.

 

Akupressur kan hjælpe dig på mange måder

Akupressur er en 4.000 år gammel teknik fra Kina, hvor forskellige trykpunkter på kroppen stimuleres. Målet med akupressur er at gendanne kroppens naturlige balance og aktivere kroppens energibaner. Det lyder måske simpelt? Det er det også, og det er super effektivt!

 

Akupressur metoden har flere goder med sig. Fx så er der undersøgelser der peger på at akupressur hjælper kroppen med at producere flere endorfiner, som hjælper dig med at reducere smerter ved at forhindre, at smertesignalerne når hjernen. Derudover kan det hjælpe dig med kroniske ryg og nakkeproblemer, afslapning af muskler, din nattesøvn og en hel del mere.

 

Og det bedste af det hele er, at du kan gøre det derhjemme, uden at det skal koste dig en formue!

 

En akupressurmåtte er et god suplemant til hjemme akupressur

Ville det ikke være fantastisk hvis du kunne tage nytte i de fordele den traditionelle akupressur har, når du vil, og hvor du vil? Akupressurmåtten er et godt og overkommeligt alternativ, og ikke nok med det et billigt alternativ.

 

Med en akupressurmåtte kan du opnå de fordele akupressur tilbyder. En akupressurmåtte er nem at have med sig eller gemme væk derhjemme, da den er lille og kompakt og lige til at rulle sammen efter brug. Måtten kan placeres på gulvet, en stol eller i sengen, lige hvor du har lyst til.

 

Men hvad er en akupressurmåtte så? En akupressurmåtte er en form for “sømmåtte” med små pikke, som bygger på samme princip som den traditionelle akupressur gør. Det anbefales at man bruger akupressurmåtten mellem 10-15 minutter, andre foretrækker længere tid, men i første omgang så start med kort tid. Du skal sørge for at være helt afslappet når du lægger dig på måtten, luk øjnene og lad huden hvilke på måtten.

 

Men hvilken akupressurmåtte skal jeg så vælge?

Der findes mange forskellige alternativer, og det kan derfor godt være super svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Akupressurmåtten fra BLUME er et rigtig fint bud, her får du både en akupressurmåtte og en tilhørende pude med i købet. Måtten er udstyret med 210 pig-blomster og 6930 pigge i alt! Ikke nok med det så får du en måtte, der er 2 cm tyk, og har en tilhørende pose med strop, så den er endnu nemmere at få med dig rundt.

 

God fornøjelse!