Et godt helbred er rigtig god stil

apr 21, 2021

Et godt helbred er rigtig god stil

Og overskriften har ret – For hvis du gerne vil have et godt helbred, er der flere ting der spiller ind. Gode omgivelser eller glæde i din hverdag? Glæden kan komme af det tøj du har på, din nye fede taske eller endda din nye paraply, som vil gøre det at gå i regnen som en leg. Et åbent sind kan gøre rigtig meget for dig og din sundhed, så find glæderne i hverdagen og sæt pris på det. Man udstråler nemlig sundhed og overskud hvis man klæder sig i noget man sætter pris på. Se f.eks. La La Berlin er et tysk mærke, vi alle kender for deres kvalitet og deres enormt eftertragtede produkter, hvilket man virkelig godt forstår. De har et udvalg af smukke paraplyer, gode tasker med masser af plads til håndklæder og sporstøj, smukke halstørklæder der giver dig varmen på den lange gåtur og fede hatte der både fuldender dit outfit samt beskytter dig mod solen.

Sundhed kan være mange ting

Du behøver ikke at løbe 10 km. På 45 min. For at være sund. Du er også et rigtig sundt menneske hvis du passer på din krop og dit sind f.eks. ved yoga. Yoga er en super elegant sport, som er godt for både krop og sjæl, og man får virkelig bevægelse i kroppen på en helt anden måde. En dejlig gåtur er også godt for både krop og sjæl, og man behøver slet ikke at gøre det til en pligt. Aftal f.eks. med en veninde om I ikke skal vende det hele over en gåtur en gang om ugen? Så har man nemlig hinanden, og man får samtidig hygget sig med en man holder af og du får også talt om ting, du måske normalt ikke ville dele, hvilket jo også giver et rigtig sundt sind.

 

Din krop, dine beslutninger og din glæde

Vær glad for den du er, og gå ikke på kompromis bare fordi dine omgivelser måske forventer noget andet af dig. Du er nemlig din helt egen, og det skal man blive ved med at huske sig selv på. Køb lige præcis den kjole du føler dig smuk i, skift til lige præcis den hårfarve du synes er fed eller forkæl dig selv med den smukke nye taske. Tøj til kvinder kan du finde mange steder. Farver, prints, teksture eller mønstre er noget øjet fanger, og man ved bare at når man hopper i den nye kjole, får man total ny selvtillid, og vil så gerne vise den frem. Sundhed er rigtig mange ting. Man kan både have et sundt sind og en sund krop. Men ingen sund krop, hvis ikke sindet også er med dig.