Kan man kombinere sin interesse for yoga med at vandre Caminoen?

jan 5, 2021

Kan man kombinere sin interesse for yoga med at vandre Caminoen?

Interesserer du dig for yoga, så er Caminoen måske netop noget for dig! Yoga er både mental og fysisk træning og er baseret på en anskuelse om at kroppen og sindet er en samlet enhed. Yoga sætter fokus på både at træne kroppens muskler, samt at øge din kropsbevidsthed og gøre det nemmere for dig at aflæse din krops signaler, for således at kunne træffe nogle sundere valg for dig selv.

Ovenstående er ligeledes omdrejningspunktet for at opleve Caminoen. Caminoen er spansk og betyder vej eller sti og er en masse forskellige ruter i Europa, som alle fører til Santiago de Compostela i Galicien. Caminoen handler i høj grad om personlig udvikling og om at bruge tid og energi på at overveje måden man lever på, om man er tilfreds med sin livssituation eller om der eventuelt må foretages nogle ændringer for at bliver gladere eller mere tilfreds med livet og hverdagen. Det giver dig muligheden og tiden til at overveje eller fremsætte nye mål.

Caminoen giver dig rammerne til at sætte fokus på din mentale tilstand. Du står op hver dag og det eneste du skal er at stå op, pakke din rygsæk og vandre så længe du har lyst, men du skal ikke tænke på normale hverdags ting, arbejde eller andet. Det eneste du har med, er dig selv og din rygsæk, som kun er fyldt med det mest nødvendig.

Caminoen giver dig frihed til at være dig og have fokus på dine behov. Ligeledes er Caminoen god træning fysisk med alle de kilometer du får i bene. Alle kan gå Caminoen og efter få dage vil du allerede mærke den gode trænings effekt og at din fysik er blevet bedre. Det bliver nemmere at nemmere at gå så mange kilometer om dagen og du vil selv kunne tilpasse din vandring til din fysiske formåen.

Kan man dyrke yoga på Caminoen?

Nu spørger du måske dig selv om det vil være muligt at dyrke yoga imens man går Caminoen?

Svaret er JA! Under min rejse dyrkede jeg selv yoga og oplevede at mange andre også udnytte den unikke og særdeles smukke natur, som Caminoen fører dig igennem, til at dyrke yoga i det fri. Ligeledes er der mange vandrehjem på Caminoen, som tilbyder muligheden for at dyrke yoga med andre eller alene. Mange har yogamåtter liggende, som frit og gratis kan benyttes af de mange pilgrimme, der hver dag kommer forbi og overnatter. Caminoen er det perfekte sted bibeholde interessen for at dyrke yoga og det er to interesser med samme omdrejningspunkt og fokus.

Har du fået mod på at opleve Caminoen og kombinere din interesse for yoga hermed, så læs mere på Caminoking.dk. Her kan du finde al den nødvendige viden om Caminoen, tips og tricks, pakkeliste til Caminoen og meget meget mere.