Tag på en spændende rejse ind i yogaens vidunderlige univers

apr 6, 2021

Tag på en spændende rejse ind i yogaens vidunderlige univers

Yoga kan – og er – mange ting. Helt grundlæggende øges smidigheden i både led og muskler, og giver kroppen en utrolig behagelig fornemmelse af at være bearbejdet og passet på. At få udstrakt kroppens muskulatur giver kroppen mere bevægelighed i dagligdagen.

Desuden forbedrer yogaen kroppens blodcirkulation og selve iltoptagelsen, hvilket bidrager positivt til hele systemet. Rent fysisk er yoga en fantastisk oplevelse – men oplevelsen begrænser sig ikke kun til det fysiske. Rent psykisk er yoga også et fantastisk redskab at have i baghånden.

 

Et skud energi og overskud

 

At dyrke yoga er direkte at give sin krop et tiltrængt skud energi og overskud. Hvem kunne ikke bruge det i en ellers travl og hektisk dagligdag? Yoga skaber velvære og giver ro i både krop og sjæl. Det er dermed en direkte vej til glæde.

 

At bruge tid på yoga, betyder samtidig at du giver dig selv et tiltrængt pusterum. Det er en måde at tage sin krop og sit sind seriøst på. En måde at passe godt på sig selv på! Ligesom prioriteringer som sund kost og hyppig motion. Yoga er et fantastisk redskab, der både gavner dit fysiske- og psykiske helbred.

 

Bor du i Fredericia eller omegn?

 

I Fredericia findes der fantastiske og unikke yoga faciliteter – et hav af muligheder for at opdage, opleve og samtidig dykke ned i et univers, hvor du og dine behov er i centrum. At tage på rejsen ind i yogaen, er en rejse du kan videreudvikle og udforske altid. Der findes et utal af forskellige måder at tilgå yogaen på – og yogaen er ikke blot centreret om visse dele af kroppen. Hele kroppen og i særdeleshed sindet er i fokus. Intet bliver glemt.

 

Ydermere giver yogaen dig bedre evner indenfor balance. Du vil opleve at du på sigt får en krop, hvis balanceevne er markant stærkere. Du får en anden – og bedre – måde at koordinere din krop og dine bevægelser på. Samtidig opnår du også en større bevidsthed om din krop og dit sind.

 

Eksempelvis vil du ofte få tydelig bevidst om, hvor henne i nakken du eksempelvis har ondt. Nakken – og smerter i de områder – er nemlig et vidt begreb.

 

Ligeledes vil du evne at kontrollere og bruge din vejrtrækning konstruktivt og som et redskab til at opnår mere velvære og en tilstand af afslappethed med samtidig i kontrol.

 

Så hvad enten du bor i Fredericia eller et helt andet sted i landet, så kan det varmt anbefales at tage et nærmere kig på yogaens vidunderlige univers. For her gør du noget godt for dit helbred og din krop – samtidig med at du også får en meget mere rolig hverdag.